serenze
schoonheidssalon
gespecialiseerde pedicure 

Klik hier om de ondertitel te bewerken

 

 • spray tanning
  spray tanning
 • manicure
  manicure
 • harsen
  harsen
 • lichaamspakking
  lichaamspakking
 • massage
  massage
 • IBX
  IBX
 • vanni T tanning vloeistof
  vanni T tanning vloeistof

Gelaatsbehandeling:

Keuze uit verschillende behandelingen --> reinigen, dieptereiniging, peeling, vapo  met verwijderen van onzuiverheden, epileren/ waxen, massage, masker, serum, oogcrème, lipbalsem  dagcrème.

Dit alles met produceten aangepast aan u huid.

PUURR ZEN TREATMENT: Uniek aan PUURR ZeN  gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met een intro massage.

Waar wellness en huidverbetering samen gaan........ zie ook de kolom puurr zen voor meer uitleg

Ook is er een  keuze uit luxe maskers --> peel-off (alginaat),  , vlies masker, crème masker

CNC glycolpeeling of fruitzuurpeeling -->Een ideale behandeling om u huid lekker op te frissen. Deze geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk.

voor de  vermoeide vale huid, rokershuid, acne/comedonen, littekens, rimpels/huidverjonging, grove en/ of verstopte poriën, lever / ouderdomsvlekken, zon schade/ huidveroudering.

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen:

Verschillende tinten die je wimpers of wenkbrauwen  kleuren, en dit voor een 6 tal weken.

wimperpermanent (-lifting) & kleuring

Een stralende blik dankzij wimperpermanent en kleuring, 6 tot 8 weken prachtige gekleurde en gekrulde wimpers, geen mascara of wimperkrultang meer  nodig. Toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. Voelt licht en natuurlijk aan, beschadigt de natuurllijke wimpers niet.

Gespecialiseerde pedicure:

Een pedicure is vandaag de dag geen luxe meer en dat beseffen steeds meer mensen, het is belangrijk dat je aandacht schenkt aan je voeten en deze goed verzorgt. Deze verzorging herhaal je het best om de 6 weken. Wat houd een pedicure in -->

Reinigen en ontsmetten van de voeten, knippen van de nagels, reinigen van de  nagelriemen, vijlen  verwijderen van likdoorns, oppervlakkig eelt , ingegroeide nagels, korte deugddoende massage met aangepaste crème.

Ook mycose/schimmel  behandeling met sculptergel of nagelreperatie, Plaatsen van nagelbeugels.

Spa pedicure:

Voetbad met bruistablet, pedicure ( zie gespecialiseerde pedicure), scrub van de voeten en een voetmasker.

Paraffine pedicure:

Spa pedicure met een onderdompeling in een paraffine bad.

Manicure:

Manicure is meer dan enkel je nagels lakken, om een zo mooi mogelijk resultaat te behouden kan je  best wekelijks je nagels vijlen en dagelijks een handcrème smeren. Dit beschermt de handen tegen weersinvloeden. Wat houd een manicure in -->

Nagels knippen en vijlen in de gewenste vorm, nagelriemen zuiver maken en verzorgen, lakken en een handcrème met korte massage

Spa manicure:

Hand badje, manicure, hand scrub, handmasker en handcrème met korte massage.

paraffine manicure:

Spa manicure en een onderdompeling in de paraffine.

IBX behandeling:

Het kan beschadigde nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Dit product werkt niet op de nagel , maar dringt door de nagel, daardoor versterkt IBX de nagel zelf, er is geen enkel ander product dat daartoe in staat is. Zie ook de kolom IBX.

Gellak op de nagels:

Dit is een nagellak op gel basis en blijf tot 2 weken mooi en glanzend, op de teennagels kan dit  4 tot 6 weken mooi blijven.

Deze producten  worden om te verwijderen  niet afgevijld maar afgeweekt, zodat dit beter is voor uw nagels.

keuze uit verschillende kleuren.

Ontharen

De ene zijn pijngrens ligt wat hoger dan de anderen, maar ontharen met warme hars valt voor 90 o/o van de mensen mee.

Je herhaal best je ontharing om de 6 weken. De gevoelige zones worden met een warme wax gedaan.

Lichaamspakking:

Een lichaamspakking is een wellness behandeling, het is afhankelijk van het soort pakking maar is voor verschillende doeleinde, waaronder het ontgiften van het lichaam , stimuleren van de complete stofwisseling, stimuleren van de doorbloeding  het voeden en verstevigen van de huid of ter ontspanning van lichaam en geest.  Keuze uit verschillende pakkingen, eerst reiniging van de huid, zee zout peeling en dan de pakking. -->

De werking van cacao pakking.

-  Theobromine is een cacao molecule en zorg ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben de eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt de gifstoffen te verwijderen.

De werking van Algen pakking.

- Een algenpakking werkt sterk ontgiftend, verwijderd  dode huidcellen en het stimuleert de bloedcirculatie, de celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en door de aanwezigheid van mannitol zorgt voor een goede vochtinbrengende werking.

De werking van een  klei  pakking.

- Neutraliseert en zuivert, ontspant, verkwikt en slank het lichaam natuurlijk af.

Massage:

- Nood aan een manuele massage,  dit is een massage met warme olie, dit  helpt je relaxen,zorg voor een goede doorbloeding, ontspan je spieren en  afvoeren van afvalstoffen ......

 - Hotstonen massage, bij deze massage nemen we warme stenen in de handen en masseren daar het lichaam mee, dit is ideaal voor mensen met spier en zenuwpijn, stress, gewrichtsproblemen, slecht doorbloeding, rug en nekklachten, algemeen moeheid......

 - voetreflexologie, is een reflexzone massage van de voeten dit harmoniseert de energiestroom en activeert daardoor de zelf genezende krachten die van naturen in ons lichaam aanwezig zijn. De zenuwbanen worden geprikkeld en de cellen ontspannen waardoor energie blokkades worden opgeheven.

 - Chinese hoofd , nek en schoudermassage.

dit is een massage, die gedaan wordt met drukpunten in het aangezicht nek en schouders met massage.

Spray tanning:

Een spray tanning is qua effect gelijk aan 6-8 zonnebanksessies. Voor diegenen die zelf niet makkelijk bruin worden of die bezwaar hebben tegen zonnebanken kiezen liever voor een spray tanning. Onder druk wordt er een fijne spray verneveld op de huid. De tanning komt op de bovenste deel van de huid ( stratum - corneum ) , dat betekent dat elke tanning vervaagd zodra de dode huidcellen verdwijnen en er een nieuwe laag doorkomt, de huid vernieuwt zich. Ik werk met de tanning vloeistof van Vani T. Er zijn wegwerp strings, bh en sticky feets aanwezig.

.